HandySitt

De HandySitt stoel maakt het dagelijkse leven eenvoudiger voor families met kinderen, zowel thuis als onderweg. Het is een eenvoudig en functioneel alternatief voor een traditionele hoge kinderstoel.

HandysittHandysitt

De HandySitt is:
- voor kinderen vanaf 7 maanden tot ongeveer 4 1/2 jaar.
- volledig inklapbaar dus makkelijk mee te nemen tijdens vakanties, in restaurants, bij bezoek aan vrienden etc.
- voorzien van uitschuifbare armen zodat dit zitje past op stoelen met rechte, gebogen en ronde rugleuningen waarvan de hoogte varieert van 30-45 cm.
- TüV goedgekeurd en de fabrikant verleent een garantie van 3 jaar.
- vervaardigd uit beukenhout en verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen t.w. naturel beuken met blauwe, rode, zwarte of rvs zijkant, kersen- en antiek eiken uitvoering met zwarte zijkant en whitewash met zwarte, oranje of appelgroene zijkant.

HandySittHandysitt

Met de HandySitt zit uw kind op de juiste manier aan tafel tijdens eten of spelen. Het stoeltje is voorzien van een verstelbare 3-punts veiligheidsharnas en een verstelbare riem houdt de HandySitt veilig op zijn plaats op de bestaande stoel.

HandysittHandysittHandysittHandysitt

Er zijn ook kunststof standaard kussentjes (blauw, rood en zwart), luxe stoffen kussentjes (écru en zwart) en een reistas voor de HandySitt los verkrijgbaar.

Handysitt
Handysitt
Handysitt Handysitt
Reiszak
Met de accesoire van 2 pootjes, kan je de handySitt omtoveren naar een stand-alone stoel die je overal op de grond kan neerzetten.

Je kan ook de website van HandySitt raadplegen : HandySitt